Vester Voldgade 21, 1552 København V | +45 33 13 21 11

Handelsbetingelser

Betaling
 
Som kunde har du mulighed for at betale online på vores hjemmeside ved kortbetaling eller mobilepay. Du er også velkommen i butikken, hvor du kan betale med alle betalingskort og Mobilpay. Derudover har du også mulighed for at betale via bank overførsel ved hjælp af nedenstående
information
 
Betalingsmetoder:
 
Bankoverførsel
Kontant ved afhentning
Dankort / visa 
Mastercard
MobilePay Online
 
Vores Bankoplysninger:
 
Registreings nummer: 5474
Kontonummer: 0933739
Ibann nummer: DK5954740000933739
 
Nykredit Bank
Nørgaardsvej 2
2800 Kongens lyngby
 
Levering:
 
Vi sender til det meste af verden
 
Levering af varen er ikke noget problem for os. Vi leverer til det meste af verden ved brug af forskellige samarbejdspartner. Vi pakker altid varen godt ind så den ikke kommer frem med skaber, dog kan uheld forekomme.
 
Vi afsender pakken inden for 1-2 hverdage.
 
Der er fortrydelsesret og reklamationsret ved køb af varer iflg. forbrugeraftale- og købeloven.

Fortrydelsesret: Gælder kun ved fjernsalg/nethandel til private.
Vedr. fortrydelse af køb gælder forbrugeraftaleloven. Der er således 14 dages returret regnet fra varens ankomstdag til kunden. Ved brug af denne ret, skal man dog inden for tidsfristen skriftlig kontakte sælgeren og meddele, at man ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende, inden varen returneres. Ifølge loven skal varer, der returneres være i samme stand og mængde som ved købet, og køber skal i henhold til loven betale for returforsendelsen. Sælger tilbagebetaler varens købspris indenfor14 dage.

Reklamationsret: Skulle De modtage en vare, der er transportskadet, defekt eller lider af mangler, og skavanken ikke er blevet oplyst af sælger før handelen, bedes man af bl.a. forsikringsmæssige årsager undlade at returnere varen med det samme, men hurtigst muligt kontakte sælger (e-mail) for at aftale nærmere om returnering af varen. Man kan evt. blive tilbudt en ny levering, hvis det er muligt, et passende afslag i prisen eller ophævelse af købet og tilbagebetaling af beløbet.