Opslagstavlen

På denne side kan De sætte et opslag til udstillerne på antikvitet.net, hvis de ikke fandt hvad De søgte.
Kun udstillerne på antikvitet.net kan få adgang til Deres personlige oplysninger
Vi køber
  Emne Beskrivelse
Sælges Kgl porcelæn Frø på lille fad samt frø på en sten. Begge er hvide, dog har frøerne bemalte øjne. De har nr 2477 samt 507. Jeg har ikke kunne finde dem i hvide, kun med farver.
Sælges Sjælden figur, Lisa Larson, "Pelle", glaseret kera Sjælden figur, Lisa Larson, "Pelle", glaseret keramik, mærket Pelle LL.
Højde 20 cm. Diameter 10 cm.
I perfekt stand.
Købes Menu fyrfad lysestage Metalskal med glas
Købes Carl Lind træfigur træfigur fra Carl lind Hasle
Købes Thomas Dam Mus/Rotte Trold 1967 Den skal være ca. 15 høj smilende mus / rotte
Sælges Kai Kristiansen Aksel Kjersgaard Spejl 164 Palisander spejl model 164
Sælges Stole af M. Kjærnulf Jeg vil lige høre om i har en ide om hvad disse stole kan koste?
Foto: 1 2 3
Sælges Per Borup ring Flot Per Borup ring stemplet 585 PBo vejer 10 gr. Der er 3 små brillanter. Vil gerne have en vurdering og sælge hvis prisen er rigtig
Købes Aage albing murstens armbånd Aage albing murstens armbånd stemplet AAB 585 vejer 56 gr. Vil gerne have en vurdering og sælge hvis prisen er den rigtige
Sælges Maleri af Soya Jensen Et maleri af Soya Jensen vurderet hos Bruun Rasmussen til 3000 til 4000 kr maleriet er i Haderslev
Sælges Folde-/lounge stole i bøg, 2 stk. På nettet kan jeg se at disse foldestole findes i to forskellig design, dem vi har til salg og en lignende med små håndtag i siderne, der ligner Wegner. De er anført at være fra 1960-70. Ebert Wels er anført som designer, men det kan ikke verificeres. Særdeles smuk design og god stand. Billeder kan fremsendes. Bud ønskes.
Købes Vase på dronningens skrivebord Jeg ønsker at købe en vase magen til den som dronningen har på sit skrivebord ved den årlig nytårstale. Den er sf nyere design men jeg kan desværre ikke find frem til kunstneren bag nogen steder.
Tak for hjælpen
Mvh
David
Sælges Gustav Kühn Jeg har fundet et originalt tryk fra den tyske bogtrykker Gustav Kühn, Neu Ruppin. Motivet er Husbonden og det er no. 154. Jeg vil være meget glad for at få en vurdering. Jeg vil gerne sælge det, hvis prisen er rigtig.
Købes hans hansen   hej, på internettet blev jeg opmærksom på din side.
Desværre taler jeg ikke dansk, så jeg bruger Googels oversætter.
jeg fandt følgende skeer af hans hansen med meienr oma bestik (se fotos).
kan du måske fortælle mig hvilken model det er præcis?
Tak på forhånd.
Foto: 1
Købes Chabeso Grøn glas flaske fra 1930. Indskrift på flasken: Chabeso Indregistreret varemærke. Kan sådan en flaske overhovedet købes? Og hvis til hvilken pris? Eller er det kun en museumsgenstand?
Købes Bonbonniere Jeg havde arvet en sekskantet hvidmateret (mat udvendig, blank indvendig) glasbonbonniere af min Mor, den gik i stykker og blev desværre smidt ud og desværre har jeg aldrig set en lignende. Der var relieffer/mønstre i glasset og der var en slags top, tå
Købes Chabeso Grøn buttet flaske med påskrift: Chabeso - Indregistreret varemærke
Pris afhænger af tilstand
Købes kopper til påfuglestellet Te- og kaffekopper til aluminia påfuglestellet søges, dog ikke mokkakopper
Købes Christiansborg sølvbestik Tesi og/eller undersølvskål fra Christiansborgstel
Sølvfad fra Christiansborgstel
Lagkagekniv fra Christiansborgstel
Servietringe fra Christiansborgstel
Købes Musselmalet halvblonde Vi søger dybe tallerkner 659, sovseskål 587, sovsekande 585 og sukkerskål 605. Alt i 1. Sortering.