HOVEDVEJEN 120, 2600 GLOSTRUP

Betaling & Forsendelse

Forsendelse

Vi sender gerne varer fra vores hjemmeside direkte hjem til Dem og sørger for at emballere tingene sikkert og professionelt. Vi har erfaring i at indpakke og sende til hele verden. Antikhuset efterstræber at varen sendes samme dag ordren er indgået.

Antikhuset sørger for levering med Post Danmark til den adresse der er opgivet ved bestillingen. Antikhuset kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark.

Betaling

Antikhuset modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Antikhuset krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Varene på Hjemmesiden sælges efter de særlige regler for brugte vare. Køber kan ikke fradrage købsmoms.

Der er fortrydelsesret og reklamationsret ved køb af varer iflg. forbrugeraftale- og købeloven. Gælder kun ved fjernsalg/nethandel til private.

Fortrydelsesret

Vedr. fortrydelse af køb gælder forbrugeraftaleloven. Der er således 14 dages returret regnet fra varens ankomstdag til kunden. Ved brug af denne ret, skal man dog inden for tidsfristen skriftlig kontakte sælgeren og meddele, at man ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende, inden varen returneres. Ifølge loven skal varer, der returneres være i samme stand og mængde som ved købet, og køber skal i henhold til loven betale for returforsendelsen. Sælger tilbagebetaler varens købspris indenfor14 dage.

Reklamationsret:

Skulle De modtage en vare, der er transportskadet, defekt eller lider af mangler, og skavanken ikke er blevet oplyst af sælger før handelen, bedes man af bl.a. forsikringsmæssige årsager undlade at returnere varen med det samme, men hurtigst muligt kontakte sælger (e-mail) for at aftale nærmere om returnering af varen. Man kan blive tilbudt afhjælpning eller en ny levering, hvis det er muligt, et passende afslag i prisen eller ophævelse af købet og tilbagebetaling af beløbet.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

  • Antikhuset
  • Hovedvejen 120
  • 2600 Glostrup
  • Tlf. 40 42 16 50

 

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Antikhuset har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.